Piatra Neamţ: Unde merg pietrenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţii sunt aşteptaţi în parcul de distracţii deschis de Halloween, iar adulţii pot vizita cele două expoziţii de artă plastică, deschise în acest final de săptămână în oraş.

Expoziţie de portrete

Fundaţia „Ştefan cel Mare", de pe bulevardul Ştefan cel Mare, găzduieşte în acest final de săptămână expoziţia colectivă de artă plastică dedicată portretului. Cuprinde lucrări de pictură în ulei, grafică, inclusiv caricatură, precum şi sculptură.

Parc de distracţii la mall-ul privat

În perioada 29 - 31 octombrie, sunteţi aşteptaţi la parcul de distracţii deschis în parcarea mall-ului privat din oraş. Cei care vor fi prezenţi la deschidere vor putea câştiga un paşaport pentru a beneficia de curse gratuite cu Trenuleţul pentru copii, Hollywood Express sau cu Helicopterul Aviator. Distracţia va dura trei zile, cele mai multe surprize fiind destinate copiilor.

Lansare Dinu Huminiuc

Fundaţia „Vorel" organizează lansarea albumului „Dinu Huminiuc - De la desen la deSemn". Astăzi, începând cu ora 18.00, la Muzeul de Artă din Piatra Neamţ sunteţi aşteptaţi să descoperiţi imaginile cu cele mai importante biserici pictate de plasticianul pietrean şi reproduceri după lucrările semnate de Dinu Huminiuc de-a lungul timpului, incluse pe album. (foto: Dinu Huminiuc)

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite