Piatra Neamț: Unde merg nemțenii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grotesque se joacă în sala de teatru a Bibliotecii județene
Grotesque se joacă în sala de teatru a Bibliotecii județene

Într-un sfârșit de săptămână care se anunță mohorât, pietrenii pot petrece clipele libere la petreceri sau pot fi spectatori la reprezentații artistice de tetaru.

Retro party în centrul oraşului

În această seară puteţi petrece o seară incendiară pe acorduri muzicale din anii '80 şi '90. Cei care iubesc muzica retro vor putea dansa până dimineaţă în clubul din centrul oraşului, situat vis a vis de Casa de Cultură. Petrecerea va începe după ora 22.00. Doamnele au intrarea liberă, iar domnii trebuie să achite 20 de lei, sumă în care este inclusă şi consumaţia.

O seară cu muzică retro poate fi extrem de plăcută

Debut de stagiune la «Teatrul de Joacă»

Vineri și sâmbătă, la sala de teatru a Bibliotecii județene au loc două reprezentații ale spectacolului „Grotesque". Pornind de la celebrele „Cânticele comice" ale lui Vasile Alecsandri, omul de teatru Gheorghe Hibovski a elaborat un scenariu care încearcă să ilustreze şi să satirizeze vremurile în care trăim. Împănat cu  arhaismele, regionalismele şi franţuzismele epocii, spectacolul este condimentat cu trimiteri la realităţile contemporane nouă. Noul proiect al «Teatrului de Joacă» este rezultatul unui parteneriat cu Trupa „Tandem", motiv pentru care, alături de Ana-Maria Ambrosă evoluează actriţa Maria Hibovski.

Grotesque se joacă în sala de teatru a Bibliotecii județene

Încep balurile bobocilor

Colegiul Naţional de Informatică organizează vineri, 15 octombrie, într-un club central din oraş, marea petrecere pentru elevii din primul an de liceu. Intrarea se face pe bază de invitaţie, în intervalul orar 17.30 - 19.30, preţul unei invitaţii fiind de 25 de lei. Invitaţii serii sunt membrii trupei Sunrise Inc.

Balul bobocilor
Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite