Piatra Neamţ: Un bărbat decedat de trei săptămâni a fost găsit de pompieri în apartamentul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neculai Irimia, în vârstă de 65 de ani, care locuia singur pe Strada Alexandru Lăpuşneanu, bloc B5, scara B, apartamentul 30, nu a mai fost văzut de vecini de mai multă vreme. Îngrijoraţi de acest lucru şi simţind mirosuri grele, vecinii de pe scară au sunat la numărul unic de urgenţe 112.

La solicitarea vecinilor, pompierii au acţionat astăzi în jurul orei 9.30 pentru a reuşi să pătrundă în apartamentul bărbatului. Pentru că nu avea cine să păze3ască intrarea sau să repare uşa în cazul în care acţionau în forţă, pompierii au ales fereastra de la dormitor, pe unde accesul răufăcătorilor s-ar putea face mai dificil, apartamentul fiind situat la etajul trei.

S-a acţionat cu o autoscară mecanică, iar un servant a pătruns pe fereastra de la dormitor, pe care a spart-o. Apoi a deschis uşa de la intrarea în apartament, permiţând accesul celorlalţi reprezentanţi ai autorităţilor care anchetează cazul", a declarat subofiţerul operativ de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava" al judeţului Neamţ.

Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit pietreanul, după cum  a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite