Piatra Neamţ: Trupa Phoenix grăbeşte lucrările de la Polivalentă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polivalenta va fi inaugurată cu o săptămână mai devreme
Polivalenta va fi inaugurată cu o săptămână mai devreme

Programat iniţial pentru 26 noiembrie, marele concert de inaugurare a Sălii Polivalente din Piatra Neamţ, a doua ca mărime din ţară, va fi devansat pe 20 noiembrie, Phoenix având deja contractat un alt spectacol în Capitală, pe 25 noiembrie.

Astfel, edilii sunt nevoiţi acum să urgenteze lucrările de la clădirea cu o capacitate de 4.000 de locuri şi oferă garanţii că nu vor exista probleme la acea dată.

„Abia ieri am aflat că formaţia nu va putea veni pe 26 şi că trebuie să terminăm totul până pe 20 noiembrie. Chiar acum facem o analiză a tot ceea ce ţine de partea electrică şi aşteptăm şi un reprezentant al formaţiei, care trebuie să ne spună cerinţele lor pentru consumul de energie electrică şi pentru cum trebuie să fie scena. Acum se lucrează pentru amenajarea exteriorului şi trebuie să pregătim şi camerele de vestiar pentru formaţie", a declarat Ioan Olaru, directorul societăţii Urban, responsabilă cu partea ce ţine de utilităţile clădirii.

Vineri, 12 noiembrie, conducerea societăţii Urban va face un prim inventar a ceea ce s-a făcut până acum pentru a şti din timp dacă vor exista sau nu probleme în momentul inaugurării. Finanţarea proiectului Sălii Polivalente este asigurată prin Compania Naţională de Investiţii, iar suma estimată depăşeşte 20 de milioane de euro.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite