Piatra Neamţ: Trei zile dedicate filmului românesc la cinema Dacia Panoramic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana cinematografică iniţiată de RADEF şi RomâniaFilm readuce pe marele ecran filme care s-au bucurat de succes în urmă cu mulţi ani.

Acţiunea are drept scop popularizarea către publicul tânăr din mai multe oraşe a filmelor care s-au bucurat de succes în urmă cu ani şi au avut audienţă. Astăzi, publicul are ocazia să urmărească filmele „Veronica", „B.D. în acţiune", „Declaraţie de dragoste", „Haiducii lui Şaptecai", „Săptămâna nebunilor" şi „Zestrea Domniţei Ralu".

Mâine, la cinematograful din oraş vor fi difuzate producţiile „Veronica se întoarce", „B.D. în alertă", Extemporal la dirigenţie", „Drumul Oaselor", „Trandafirul galben" şi „Misterele Bucureştilor". Sâmbătă, în ultima zi a caravanei, vor mai putea fi vizionate filmele „B.D. la munte şi la mare", „Liceenii rock&roll", „Masca de argint", „Colierul de turcoaze" şi „Totul se plăteşte".        

Orele de difuzare a filmelor sunt 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00 şi 21.00, iar accesul în sala de cinema este gratuit.

Campania intitulată „Filmul românesc accesibil tuturor"se derulează la nivel naţional în perioada 31 iulie - 14 septembrie. În afară de cinematografe, în alte oraşe incluse pe traseul caravanei, producţiile cinematografice vor fi proiectate în tabere de elevi sau pe ecrane montate în spaţii publice.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite