Piatra Neamț: Trafic blocat pe strada 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietrenii care sperau să ia troleul azi dimineață de la Orion spre Școlile Normale au avut surpriza să afle că stația s-a mutat pe strada Dărmănești.

Traficul rutier pe strada 1 Decembrie este oprit, din cauza lucrărilor de asfaltare care vor ține zona blocată până marți inclusiv. „Am văzut barierele puse și nu știam despre ce este vorba. Voiam să ajung la Metalo, dar mi s-a spus că trebuie să mă întorc pe strada Dărmănești, ca să pot lua troleul", a spus Ioan Marinescu, unul din călătorii obișnuiți pe ruta Orion- Școlile normale.

Traficul de pe strada 1 Decembrie va fi închis până marți, 12 octombrie

Pietrenii obișnuiți să circule zilnic cu mașina sau mijloacele de transport în comun pe strada 1 Decembrie din Dărmănești vor trebui să își modifice traseul. Până marți, 12 octombrie, municipalitatea pietreană execută pe acest tronson lucrări de asfaltare.

Cei mai afectați sunt pietrenii care apelează la mijloacele de transport în comun, dar conducerea societății Troleibuzul speră ca toți localnicii care au abonament pentru această rută să dea dovadă de înțelegere. „Pentru următoarele zile, până marți inclusiv, s-a închis traseul dintre Orion și Școlile Normale, pe strada 1 Decembrie 1918. Traficul este deviat pe strada paralelă, până la finalizarea lucrărilor de asfaltare", a spus Constantin Hociung, directorul societății Troleibuzul SA.

Traficul rutier pe strada 1 Decembrie va fi închis până marți, 12 octombrie

În tot acest interval de timp, stațiile din Dărmănești nu vor mai funcționa, călătorii urmând să vină prin zona Carpați. Autobuzele vor circula pe sub pod până la Transurban, în zona bazarului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite