Piatra Neamț: Târguri și spectacole de Zilele Orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietrenii sunt invitaţi în fiecare din cele trei seri ale weekend-ului la concerte şi evenimente organizate în zona punții spre ștrand.

Pe scena amenajată lângă punte vor evolua astăzi, începând cu ora 17.00, mai multe formaţii locale laureate în festivalurile naţionale şi internaţionale. De la ora 19.30, spectatorii vor avea ocazia să urmărească  recitalul fanfarei «Rotaria», ai cărei membri s-au afirmat în show-ul tv «Românii au talent».

„Seara se va încheia cu recitalul interpretei de muzică populară Veronica Stoli şi cu un concert susţinut de Andreea Bălan", spune Vlad Tudor, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Pe parcursul întregii zile de sâmbătă, locuitorii oraşului şi cei care sunt în vizită prin urbe pot vizita cele trei târguri de profil organizate în această perioadă festivă. În Piaţa Centrală are loc «Târgul produselor tradiţionale», iar în Parcul Tineretului se derulează o nouă ediţie a Târgului «Flora&Grădina».

„Nu am ratat nicio ediţie a târgului de flori pentru că obişnuiesc ca de Sânzâiene să-mi cumpăr jardiniere şi flori de vară", spune pietreanca Maria Prisecaru. Pasionaţii de maşini au ocazia să viziteze Târgul Auto organizat în parcarea hotelului Central.

Amatorii de distracţie pot reveni spre seară la scena de concerte unde, începând cu ora 19.30 vor evolua formaţia «Honey», cunoscutul interpret Mihai Trăistariu şi trupa «Deep Central». În ultima zi festivă, credincioşii pot asista dimineaţă la slujba oficiată de Mitropolitul Teofan cu ocazia hramului Bisericii Sfântul Ioan Domnesc. Duminică, 26 iunie, în calendarul creştin ortodox se serbează Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul, patronul spiritual al oraşului Piatra Neamţ.

Zilele festive se vor încheia duminică seară cu programul artistic susținut de ansamblul Floricică de la Munte (ora 19.30), concertele  susținute de Alessia, și trupa „Spitalul de Urgență". La finalul recitalurilor, de la 22.30 Ianis și Anda vor susține un număr de fachirism.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite