Piatra Neamţ: Târgul de haine, ocolit de clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul târg de îmbrăcăminte şi încălţăminte, deschis pe 8 septembrie în mall-ul public, nu a atras prea mulţi cumpărători în prima zi.

Majoritatea celor care i-au trecut pragul au ales numai să caşte gura, iar puţinii cumpărători au preferat obiectele vestimentare la ofertă. „Am găsit pulovere la 20 de lei bucata şi mi-am cumpărat două. În rest nu e cine ştie ce marfă, aşa că mă mai gândesc încă dacă să-mi cumpăr şi o geacă din fâş la 50 de lei sau să mai aştept alt târg", a spus chelneriţa Alina Donciu.

Singurii care şi-au pus speranţele în târgul cu îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon au fost pietrenii care au vrut să facă un cadou Mariilor din viaţa lor. „Am cumpărat un portofel şi o geantă pentru soţie că e Maria. Am scăpat cu 70 de lei, însă nu aş putea spune că am văzut cine ştie ce produse. Eu vroiam să-i cumpăr o pereche de pantofi, dar oferta e destul de slabă, aşa că m-am mulţumit cu ce-am găsit", a spus dezamăgit agentul comercial Ilie Cocoş.

Dacă prima zi de târg nu a fost cu prea mult noroc, comercianţii speră ca până duminică să mai scape de marfă, deşi spun că puterea de cumpărare a pietrenilor a scăzut în ultima perioadă. „Am mai fost la târguri aici, dar anul acesta s-a simţit că oamenii nu prea mai au bani. În Ardeal mai merg vânzările, dar prin părţile astea e cam slăbuţ", a ridicat din umeri vânzătoarea Mihaela Grigoriu.

Chiar dacă vor avea mai mult timp liber în weekend, nu se ştie câţi pietreni vor avea şi banii pentru cumpărături, însă târgul va rămâne deschis până duminică, în intervalul orar 10.00 - 20.00. Clienţii pot opta pentru pulovere şi haine de sezon ori pentru tricourile şi rochiile de vară, care sunt la reducere acum.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite