Piatra Neamţ: Sporturi pe pârtie şi concurs de karaoke la „Piatra pe zăpadă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De această dată se pare că vremea nu le mai joacă feste administratorilor pârtiei Cozla, care au programat, pentru finalul acestei săptămâni, cea de-a doua ediţie a serbărilor iernii „Piatra pe zăpadă".

Cu un strat de omăt ce depăşeşte 40 de centimetri şi cu tineri dornici de distracţie pe pârtie, organizatorii au pregătit deja programul pentru zilele de 4 şi 5 februarie. „Deschiderea oficială a serbărilor zăpezii va avea loc vineri, 4 februarie, după-amiaza. Va fi un spectacol pe scena de la baza pârtiei, cu artişti locali, iar deschiderea va fi marcată de schiorii care vor coborî cu făclii pe pârtie", a precizat Nicoleta Husaru, organizator de evenimente.

Ziua de sâmbătă este rezervată jocurilor pe zăpadă, organizate pe categorii de vârstă astfel încât toţi amatorii să se poată distra pe Cozla. Sportivii sunt aşteptaţi la întreceri cu săniile, concursuri de schi, la concursul de aruncat cu bulgări de zăpadă şi chiar la un meci de fotbal la baza pârtiei. „Am fost şi anul trecut şi chiar m-am simţit bine. Din păcate, anul ăsta n-am prea avut zăpadă aşa că n-am prea putut schia, dar sper ca măcar în weekend să fie. E bine că se face un astfel de festival, dar mi-aş dori să fie de-o săptămână, nu de doar două zile", a spus elevul Marius Iftime.

Accesul pe pârtie se poate face cu telegondola, preţul unei călătorii dus-întors fiind de 16 lei pentru adulţi de 10 lei pentru copii, în cazul grupurilor de minim 20 de persoane, adulţii plătind 10 lei şi copiii 7 lei. Cei care vor să facă şi puţină mişcare şi nu se înscriu la concursurile din cadrul festivalului pot urca pe jos până la baza pârtiei, unde va avea loc spectacolul. „Amfitrionii evenimentului din acest an vor fi Răzvan şi Dani, iar cele două zile de serbare a zăpezii se vor încheia sâmbătă seara, cu un concert susţinut la baza pârtiei de trupa Provincialii", a adăugat Nicoleta Husaru.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite