Piatra Neamţ: Spectator prins cu sticla de alcool în stadion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La meciul de vineri cu Oţelul, un bărbat a fost prins în timp ce împărţea spectatorilor coniac din sticla pe care o pitise în chiloţi

Jandarmii l-au observat pe T. Dănuţ, de 42 de ani, din comuna Săvineşti în timp ce consuma băuturi alcoolice dintr-o sticlă de coniac de 200 de mililitri. „Profitând de forma plată a sticlei, aceasta a reuşit să o introducă în stadion ascunzând-o în zona genitală, nefiind depistat la controlul corporal preventiv executat la porţile de acces", a declarat căpitanul Cătălin Resemeriţă, purtătorul de cuvânt al jandarmilor nemţeni.

Pentru că a consumat băuturi alcoolice în arena sportivă Dănuţ T. a fost sancţionat de către jandarmi în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 cu amendă contravenţională în valoare de 250 lei.

Este al doilea caz de acest gen cu care s-au confruntat în ultimele zile jandarmii nemţeni, după ce Ioan A., de 50 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a fost reţinut miercuri la intrarea în sala Polivalentă din Roman, unde avea loc meciul de handbal HCM -„Oltchim" Râmnicu Vâlcea.

Acesta a încercat să intre în incintă fără a avea bilet sau invitaţie,  forţând uşa de acces. Romaşcanul a fost cu greu calmat fiind foarte recalcitrant, proliferând injurii şi expresii jignitoare la adresa forţelor de ordine. A refuzat să se legitimeze, motiv pentru care a fost condus la sediul secţiei de jandarmi", a mai precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Jandarmi.

Romaşcanul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite