Piatra Neamţ: Spectacol de cascadorii cu maşini la puntea de la ştrand

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O trupă de cascadori din Germania revine la Piatra Neamţ în primele două zile de Paşte.

Monster Truck Show debutează duminică, 24 aprilie, de la ora 16.30, iar a doua reprezentaţie va fi luni, de la aceeaşi oră, lângă parcul auto din dreptul punţii de acces în ştrand. „Este pentru a doua oară când venim la Piatra Neamţ şi pe mine mă bucură acest lucru, mai ales pentru că sunt născut aici şi-mi face întotdeauna plăcere să mă întorc pe planurile natale. Faptul că la prima ediţie, din luna octombrie a anului trecut, am avut un public numeros, în ciuda ploii de afară, ne-a determinat să deschidem acest sezon în oraşul de la poalele Pietricicăi", a spus Mircea Robu, organizatorul evenimentului.

Timp de aproape 100 de minute, cascadorii îi vor ţine cu sufletul la gură pe spectatori. „Este o trupă de cascadori din Germania, care fac acrobaţii cu maşini: de la mers în echilibru pe două roţi, la sărituri prin perdele de foc ori peste alte maşini. La finalul spectacolului, apar Big Foot, maşinile gigant, care strivesc alte autoturisme. Vom avea şi surprize pentru spectatorii care au fost la ediţia anterioară", a adăugat Mircea Robu.

Cei care au fost prezenţi la prima ediţie a show-ului spun că a meritat să stea în frig şi în ploaie. „Iniţial nu am vrut să merg pentru că nu sunt pasionată de maşini, dar după spectacol nu am regretat deloc experienţa. A fost ceva spectaculos, mai ales pentru oraşul nostru, unde nu ne putem lăuda cu evenimente deosebite", recunoaşte studenta Irina Corneanu.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 de lei pentru cei care vor loc la tribune şi de 25 de lei pentru spectatorii care vor să urmărească show-ul din picioare.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite