Piatra Neamț: Sindicaliștii cer parlamentarilor să voteze moțiunea de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu i-au astăzi găsit la sediul județean PDL, protestatarii vor reveni și mâine când au promisă o întâlnire cu doi din cei trei aleși pe colegiile arondate municipiului

Aproape 50 de sindicaliști din Neamț membri ai confederațiilor Cartel Alfa, BNS, CNSLR-Frăția și CSDR au protestat astăzi la ora 10.00 în fața sediului organizației județene PDL, unde funcționează birourile parlamentarilor Stelian Ghiță, Mihaela Stoica și Toader Mocanu.

„Apelăm la cei pe care i-am ales, și care acum sunt la putere, să fie prezenți marți la Parlament și să voteze pentru moțiunea de cenzură. Vrem să discutăm cu ei și să-i convingem să nu permită acestui Guvern să ne afecteze salariile și pensiile", a spus Ioan Zaharia, președintele Cartel Alfa, filiala Neamț.

Liderii sindicali au fost primiți în sediul organizației unde li s-a transmis că mâine au posibilitatea să poarte o discuție cu doi din cei trei parlamentari aleși pe colegiile din zona municipiului Piatra Neamț. Președintele filialei locale PDL, Laurențiu Dulamă le-a spus sindicaliștilor că vineri în oraș vor ajunge deputatul Stelian Ghiță și senatorul Toader Mocanu, iar sâmbătă vor putea să discute și cu deputatul Mihaela Stoica.

După ce au lipit afișe în fața sediului PDL, și au protestat circa o jumătate de oră, sindicaliștii au întrerupt acțiunea cu promisiunea că vor reveni a doua zi pentru un dialog cu parlamentarii de Neamț.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite