Piatra Neamț: Sens giratoriu desfiinţat din cauza unei gropi căscate în asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sensul giratoriu de la intersecţia bulevardului 9 Mai cu strada Mihai Eminescu, de lângă podul de la Căprioara, a fost desfiinţat din cauza unei gropi apărute în asfalt, vineri după amiaza.

Groapa, foarte adâncă, era amplasată chiar pe banda de lângă bidoanele de plastic ale sensului giratoriu şi era văzută de şoferi mult prea târziu pentru a fi evitată fără probleme.

Am trecut prin acel sens giratoriu vineri la ora 3.35, când groapa nu era deloc semnalizată. S-a creat busculadă, iar cineva care conducea o maşină mai mărişoară înmatriculată în Sălaj a văzut craterul în ultimul moment şi a fost nevoit să dea înapoi. Maşina mea e micuţă şi am reuşit să ies din blocaj strecurându-mă la limită între bidoane şi groapă", a spus Mihaela Apetroaie din Piatra Neamţ. Aceasta a mai precizat că abia după vreo 10 minute, un şofer s-a gândit să aşeze o creangă în groapă, ca să ţină loc de semnalizare. După alte câteva minute şi-au făcut apariţia câţiva muncitori cu un utilaj, cu care au lărgit groapa şi au umplut-o, ulterior, cu pietriş.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamţ, Radu Tudor, a confirmat că desfiinţarea sensului giratoriu are legătură cu apariţia acestei gropi. „Sensul giratoriu a fost desfiinţat provizoriu, doar pentru a se lucra la remedierea problemei apărute cu surparea asfaltului şi apariţia respectivei gropi", a declarat Radu Tudor.

După cum a mai precizat purtătorul de cuvânt, responsabilitatea pentru apariţia acestei gropi aparţinei firmei de construcţii TLSIT. „În zona respectivă a fost încheiată de câteva luni lucrarea contractată de TLSIT la reabilitararea reţelelor de apă şi canalizare din cadrul proiectului finanţat din fonduri ISPA", a mai declarat Radu Tudor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite