Piatra Neamţ: Secţia de Cardiologie, modernizată până la finalul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Modernizarea Spitalului Judeţean Neamţ continuă cu Secţia de Cardiologie
Modernizarea Spitalului Judeţean Neamţ continuă cu Secţia de Cardiologie

Consiliul Judeţean Neamţ investeşte 370.000 de lei în lucrările de recompartimentare, de modernizare a grupurilor sanitare şi de izolare termică.

Investiţiile în sistemul sanitar din Neamţ continuă în această lună cu modernizarea secţiei de Cardiologie de la etajul al V-lea din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ.

„Cardiologia este una dintre cele mai importante și mai «grele» secții din orice spital, inclusiv din Spitalul Județean Neamț. Propunerea de modernizare a venit din partea doctorilor. Vom continua și pe viitor aceste investiții și vom pune accent și pe modernizarea aparaturii medicale, scopul final fiind creșterea calității actului medical și a condițiilor oferite pacienților", a declarat Vasile Pruteanu, președintele Consiliului Județean Neamț.

Cele aproximativ 370.000 de lei vor fi investite de Consiliul Judeţean în modernizarea grupurilor sanitare existente, realizarea unor noi grupuri sanitare, izolația termică, refacerea tâmplăriei, modernizarea și extinderea instalațiilor electrice și de apă, montarea gresiei și a faianței, precum și realizarea zugrăvelii.

Termenul de execuţie este de 30 de zile.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite