Piatra Neamţ: Se fac înscrieri pentru şcolile militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele 170 de locuri din şcolile militare sunt destinate exclusiv bărbaţilor
Cele 170 de locuri din şcolile militare sunt destinate exclusiv bărbaţilor

Nemţenii interesaţi de o carieră în domeniul militar se pot prezenta la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava" din Piatra Neamţ.

Instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor scot la concurs, în acest an, 170 de locuri destinate numai bărbaţilor.  

Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" din Bucureşti scoate la concurs 45 de locuri, dintre care unul este pentru cetăţenii de etnie rromă.

Alte 125 de locuri sunt la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu" din Boldeşti, judeţul Prahova. Dintre acestea 119 sunt la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, trei la Inspectoratul General de Aviaţie şi alte trei la Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pe timpul şcolarizării, echipamentul, cazarea şi masa sunt gratuite, cursanţii beneficiind şi de asistenţă medicală şi medicamente gratuite. După absolvire, fiecare dintre cei care au urmat o şcoală în domeniul militar va avea un loc de muncă asigurat.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite