Piatra Neamț: Se deschide târgul Expo Fashion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La eveniment și-au anunțat prezența firme din toate colțurile țării

 Aproape cincizeci de firme din 20 de județe ale țării participă, în perioada 10-14 noiembrie, la târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte de sezon Expo Fashion. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț și Industrie a județului Neamț, în parteneriat cu primăria municipiului. Și pentru această ediție, ca loc de desfășurare a fost ales mall-ul public din oraș. „Din rațiuni de spațiu, nu am putut primi toate firmele care doreau să participe. Dorința mare de a veni la târg manifestată de societățile de profil se datorează, pe de o parte, faptului că nu am schimbat locația pentru acest eveniment", a spus Mihai Caravan, director în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

În opinia organizatorilor, interesant pentru acest târg este ca, de la o ediție la alta, să vină cât mai multe firme noi, în afară de cele a căror prezență este deja consacrată, pentru ca pietrenii să aibă mereu de unde alege. „Faptul că oamenii vin din toată țara să expună obiectele vestimentare la Piatra Neamț dovedește că le place orașul și că se simt bine aici. Este un câștig atât pentru noi, ca organizatori, cât mai ales pentru locuitorii orașului", mai spune Caravan.

La această ediție a târgului Expo Fashion participă firme din toată zona Moldovei, dar și din Constanța, Harghita, Covasna, Satu Mare, Bistrița și București. Calendarul expozițional din acest an se va închide luna viitoare, când va fi organizat târgul de cadouri de Crăciun.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite