Piatra Neamț: Se dă startul Zilelor Orașului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietrenii sunt invitați la manifestările care vor avea loc pe parcursul a cinci zile.

Astăzi, de la ora 11.00, este programată deschiderea Târgului produselor tradiţionale, în Piaţa Centrală a oraşului. După-amiază, începând cu ora 16.00, echipele participante la Cupa Municipiului Piatra Neamţ la călărie vor defila pe principalele artere ale oraşului.

O oră mai târziu, la Galeriile de Artă „Lascăr Vorel"  va avea loc vernisajul expoziţiei „Oraşul Artiştilor" unde sunt expuse lucrări realizate de pictori din cadrul filialei județene a Uniunii Artiștilor Plastici. Cel mai controversat tablou al expoziției, cel pictat de Ștefan Potop, a stat doar câteva zile pe simeze, dar a fost retras de autor vinerea trecută după scandalul iscat de comentariile din media și de reacția primarului Gheorghe Ștefan.

Manifestările vor continua mâine cu târgurile „Flora şi grădina" (în Parcul Central) şi Târgul Auto, organizat în zona cuprinsă între Casa de Cultură şi Hotelul Central.

Concertele sunt programate pe scena de lângă puntea de la ștrand în fiecare din cele trei zile de weekend. Sunt programate recitaluri susţinute de Mihai Trăistariu, trupa Deep Central, fanfara „Rotaria", și Andreea Bălan.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite