Piatra Neamţ: S-a ales cu dosar penal după ce a comandat pizza pentru poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul de la pizza a fost pus pe drumuri de un angajat al concurenţei
Băiatul de la pizza a fost pus pe drumuri de un angajat al concurenţei

Deşi autorul jafului de la casa de pariuri rămâne necunoscut, poliţiştii nemţeni l-au prins pe cel care a făcut comanda la pizzerie.

Citeşte şi:

Jaf armat la casa de pariuri (UPDATE)

Jaf armat la o casă de pariuri sportive din centrul oraşului

Jaful de la casa de pariuri Stanley Bet a avut loc pe 11 februarie, în jurul orei 20.00. În timp ce luau amprente de la faţa locului, poliţiştii au fost luaţi prin surprindere de angajatul unei pizzerii din oraş, care a venit să livreze la imobilul din Piaţa Mihail Kogălniceanu două cutii cu pizza. „Comanda a dat-o prin telefon un domn Adrian şi a spus s-o aducem aici", a spus atunci băiatul cu pizza.

În urma cercetărilor, poliţiştii nemţeni au reuşit să identifice persoana misterioasă. Este vorba de Adrian C., de 33 de ani, din municipiul Iaşi, care locuieşte fără forme legale în comuna Pângăraţi din judeţul Neamţ", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Neamţ.

Tânărul lucrează la pizzeria de vizavi de casa de pariuri. În seara de 11 februarie era de serviciu şi a observat pe geam agitaţia de peste drum. În acel moment a văzut pe stradă şi o maşină de la pizzeria rivală şi s-a gândit să facă o glumă. Astfel, a comandat pentru poliţişti o pizza de la concurenţă.

Gluma l-a costat destul de scump. Tânărului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune pentru că a indus în eroare poliţiştii care anchetau cazul şi a lăsat să se înţeleagă că el ar fi autorul tâlhăriei", a adăugat Cătălina Bădeanu.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite