Piatra Neamţ: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Almăşan concertează pentru pietreni
Radu Almăşan concertează pentru pietreni

Un concert de muzică la Casa de Cultură, târgul tradiţional din zona pieţei centrale sau o vizită la expoziţia de artă naivă sunt câteva din propunerile pentru weekendul nemţenlor.

Vineri

Concert Bosquito la Casa de Cultură

Întors din Statele Unite, Bosquito va cânta într-o formulă nouă, în care se regăsesc şi doi tineri pietreni, pe scena Casei de Cultură, vineri, de la ora 19.00. După cum a precizat acesta, concertul va include atât hiturile consacrate ale formaţiei, cu orchestraţie adaptată prezentului, cât şi piese noi şi cover-uri. Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet în sectorul I este de 50 de lei, în sectorul central - de 30 de lei, iar în sectoarele II şi III - de 25 de lei.

Expoziţie de artă naivă

Prima ediţie a Salonului Salonului de Artă Naivă de la Piatra Neamţ va avea expoziţia deschisă publicului în perioda 3-6 noiembrie în cadrul Galeriei Şcolii Populare de Artă, din Piaţa Mihail Kogălniceanu. Pot fi văzute şi chiar cumpărate tablouri, icoane pictate pe lemn şi sticlă, precum şi numeroase produse de artizanat semnate de artişti reprezentativi ai picturii naive româneşti: Ioan Măric şi Catinca Popescu din Bacău, Gheorghe Ciobanu şi Valentina Acasandrei din Iaşi, Cecilia Hăisan din Piatra Neamţ. Galeria este deschisă între orele 10 şi 18.

Sâmbătă

Produse tradiţionale la Piaţa Mare

Festivalul Toamnei organizat în urmă cu două săptămânii la Piaţa mare va continua în acest week-end cu Festivalul Produselor Tradiţionale Româneşti. Locul este acelaşi, la fel ca organizatorii, Primăria, Camera de Comerţ şi firma care administrează pieţele, CI Urban. Se poate presupune că produsele vor fi şi ele similare cu cele de la Festivalul Toamnei: pastramă de oaie, cârnaţi, afumături, brânză la burduf şi în coajă de brad.

Angelina Jolie, la Cinema Dacia

Filmul american produs anul acesta „Salt. Cine este Salt?" rulează, începând de vineri, la Cinema Dacia din Piaţa Ştefan cel Mare. Pelicula este regizată de Phillip Noyce după un scenariu de Kurt Wimmer şi îi are în rolurile principale pe Angelina Jolie, Liev Schreiber şi Chiwetel Ejiofor. Angelina Jolie este un agent CIA, iar lucrurile o iau razna după ce un coleg care trădează reţeaua o acuză că este spion rus. Proiecţiile încep la orele 12.00, 14.00, 16.00 şi 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite