Piatra Neamţ: Poliţiştii fac campanie antifurt din poartă în poartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia distribuie pliante cu sfaturi utile pietrenilor care nu vor să rămână fără bunuri şi le oferă detalii celor care vor să alfe despre modurile în care se pot apăra de hoţi.

După ce au identificat zonele periculoase din oraş, poliţiştii din cadrul Compartimentelor de Prevenire şi de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii continuă acţiunea de combatere a furturilor din locuinţe şi din autoturisme.

Astfel, în perioada 14 - 18 iunie, aceştia distribuie pliante informative şi stau de vorbă cu locatarii de pe străzile: Petru Movilă, Cerbului, Cuza Vodă, Aleea Viorelelor, Paharnicului şi Obor.

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt din autoturisme, poliţiştii nemţeni vă recomandă să: nu parcaţi autoturismul în locuri izolate sau neiluminate, să nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, obiecte de valoare şi să nu păstraţi în vehicule actele de identitate personale sau pe cele ale maşinii. Totodată, ar trebui să aveţi sistem de alarmă la maşină şi, dacă descoperiţi că autoturismul v-a fost spart, nu trebuie să umblaţi deloc în interiorul acestuia, ci să sunaţi direct la Poliţie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite