Piatra Neamţ: Piese de teatru în cantina de la Tabere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până vor termina amenajarea sălii de teatru de la Colegiul Naţional „Petru Rareş", actorii de la Teatrul Tineretului joacă acolo unde sunt primiţi.

Actorii de la TT vă aşeaptă într-o locaţie inedită în acest final de săptămână. „Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 19.00, vom pune în scenă cea mai recentă premieră de la TT - «Eu te iubesc, eu te omor». Până vom reuşi să amenajăm sala de la «Petru Rareş», repetiţiile se desfăşoară în cantina Direcţiei de Tabere Neamţ şi tot acolo vor avea loc şi cele două reprezentaţii din weekend", a precizat Liviu Timuş, directorul Teatrului Tineretului.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Eliza Man, Victor Giurescu, Dragoș Ionescu,  Cezar Antal, Daniel Beșleagă şi Matei Rotaru. Preţul unui bilet este de 12 lei, iar capacitatea sălii este de 80 de locuri.

Până la realizarea sălii de la Colegiul „Petru Rareş", directorul TT-ului speră ca în perioada imediat următoare să-i poată invita pe spectatorii pietreni la un teatru de vară. „Acum am primit invitaţia de a participa la un festival de teatru de la Timişoara. Cei de acolo au o scenă mobilă pe care nu o mai folosesc şi, dacă vor dori să ne-o împrumute, ne dorim să amenajăm un teatru de vară în curtea liceului", a adăugat Liviu Timuş.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite