Piatra Neamţ: Patru blocuri pe lista reabilitării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea pietreană are în plan aprobarea sumelor necesare reabilitării altor patru imobile din Piatra Neamţ. Pe lista blocurilor ce urmează a fi cosmetizate se numără blocul E3 de pe bulevardul Mihai Eminescu şi alte trei de pe strada Orhei.

Aprobarea indicatorilor tehnico -economici va fi supusă dezbaterii în şedinţa Consiliului Local de mâine. Cele patru blocuri situate în zona centrală a oraşului au fost cuprinse în programul de reabilitare termică demarat anul trecut.

„Costul aproximativ pentru reabilitarea unui bloc este de 1, 3 milioane de lei, însă valoarea este estimativă. Diferenţele pot apărea de la caz la caz, în funcţie de suprafaţă şi de cât de degradat este imobilul respectiv", a declarat Radu Tudor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamţ.

În acest moment pe lista blocurilor aflate în plin proces de reabilitare sunt 42 de clădiri, dintre care una a fost finalizată. Este vorba despre blocul F8 din cartierul Mărăţei.

La celelalte imobile lucrările sunt în derulare. În momentul în care se vor finaliza blocurile aflate în lucru, municipalitatea pietreană are de gând să demareze o altă tranşă de 150 de imobile, din cele 800 de clădiri din oraş care au fost construite înainte de anul 1990.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite