Piatra Neamţ: Pacienţii spitalului vor avea apă caldă de la soare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constructorii sunt verificaţi periodic pentru ca lucrările la montarea panourilor solare şi la reabilitarea faţadei unităţii sanitare decurg conform termenelor stabilite.

Muncitorii care îmbunătăţesc aspectul exterior al Spitalului Judeţean Neamţ au fost astăzi vizitaţi de o delegaţie formată din membri Consiliului de Administrare, dar şi de preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ. În prezent, în SJU Neamţ se lucrează pe mai multe fronturi. Se montează o nouă centrală termică, panouri solare pentru încălzirea apei şi se reabilitează faţada degradată a unităţii sanitare.

«Gradul de dezafectare la care ajunseseră fostele conducte şi centrala veche era foarte ridicat. Exploatarea lor în continuare ar fi dus la avarii majore sau chiar accidente», a declarat reprezentantul firmei  care a preluat modernizarea centralei termice.

Lucrarea prioritară este finalizarea montării centralei termice, pentru ca în sezonul rece să putem fi independenţi din acest punct de vedere. Sper ca la 15 octombrie, contructorul să îşi respecte termenul, iar noi să inaugurăm nouul sistem de încălzire", a adăugat Vasile Pruteanu, preşedintele CJ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite