Piatra Neamţ: O valiză cu dulciuri a alertat SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valiza a fost ridicată de pirotehnişti sub ochii vecinilor curioşi
Valiza a fost ridicată de pirotehnişti sub ochii vecinilor curioşi

Pirotehnişti, pompieri şi forţe de ordine au fost mobilizaţi astăzi timp de mai bine de o oră şi jumătate pentru o valiză suspectă descoperită în scara unui bloc de lângă Piaţa Mărăţei.

În jurul orei 9.00, un cetăţean care locuieşte într-un imobil de pe strada Progresului a alertat patrula de ordine publică după ce a găsise valiza suspectă la etajul 1 al blocului.

Au fost întrebaţi vecinii dacă nu le aparţine acel geamantan şi, cum nimeni nu l-a revendicat, au fost anunţate echipele de intervenţie.

„Jandarmii au izolat zona şi au îndepărtat curioşii până la sosirea poliţiştilor, pompierilor şi în special a lucrătorilor din cadrul S.R.I. Neamţ. Aceştia din urmă au scanat geamantanul, dar nu au identificat obiecte suspecte. Au deschis valiza, iar în interior s-au găsite dulciuri, produse cosmetice şi obiecte de îmbrăcăminte", a precizat căpitanul Cătălina Resmeriţă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamţ.

Bunurile au fost duse la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ în vederea inventarierii şi identificării proprietarului.

Încercăm pe această cale să-l identificăm pe cel care a pierdut sau ştie că urma să primească de la rude cadouri de sărbători, şi-l aşteptăm la sediul unităţii pentru a-şi ridica bunurile", mai spune căpitanul Resmeriţă.

Intervenţia echipajelor mobilizate pentru valiza suspectă s-a încheiat în jurul orei 11.30.

                             

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite