Piatra Neamţ: O tânără a rămas fără portofel în Autogară (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele patru femei reţinute de poliţişti şi acuzate de furt calificat şi complicitate au fost eliberate şi sunt cercetate în stare de libertate.

UPDATE: Cele patru femei suspectate că au furat portofelul unei tinere de 18 ani în autorgara din Piatra Neamţ sunt cercetate în stare de libertate pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat. C. Narghita, R. Loredana  (ambele din Bacău), S.Lucia şi D. Ileana (din Roman) au fost prezentate joi, 6 ianuarie Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

"Parchetul nu şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie, la expirarea ordonanţei de reţinere cele patru suspecte fiind puse în libertate", se arată în comunicatul IPJ Neamţ.

----------------------------

Poliţiştii nemţeni le-au reţinut miercuri pe C. Narghita, R. Loredana  (ambele din Bacău), S.Lucia şi D. Ileana (din Roman) după ce i-au sustras portofelul Mariei S., de 18 ani, din comuna Ghindăoani portofelul.

„Tânăra avea în portofel 850 de lei, 15 euro, cartea de identitate si trei cărţi de rugăciune. Suspecta C. Narghita, a fost ajutată de alte trei persoane: S. Lucia, D. Ileana, ambele din municipiul Roman şi R. Loredana, din municipiul Bacău. După comiterea faptei, cele patru suspecte au părăsit municipiul Piatra Neamţ, cu un autoturism taxi, fiind depistate de poliţişti în municipiul Roman", a precizat inspectorul principal Cătălian Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Asupra lui C. Narghita s-a găsit suma de bani sustrasă, care a fost restituită părţii vătămate.

Cele patru femei vor fi prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite