Piatra Neamţ: Meciul amical Ceahlăul – Vaslui, programat pentru duminică, este incert

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nemţenii se antrenează pe suprafaţa sintetică, să protejeze gazonul de pe arena centrală
Nemţenii se antrenează pe suprafaţa sintetică, să protejeze gazonul de pe arena centrală

Lăcătuş ţine să joace meciul pe iarbă, Mulţescu ar vrea pe teren sintetic pentru a evita accidentarea jucătorilor

Ultimul prilej de verificare a jucătorilor celor două echipe înaintea startului de campionat ar fi trebuit să fie amicalul de duminică, 14 februarie, pe unul din terenurile arenei din Piatra Neamţ. Antrenorul nemţenilor, Gheorghe Mulţescu a precizat astăzi că partida amicală are puţine şanse să se mai dispute din cauze care ţin de condiţiile de joc.

„Marius Lăcătuş ar fi vrut să joace cu  noi pe un teren de iarbă, în  condiţii care să semene cu cele care vor fi la partida pe care ei le vor avea în deplasarea de la Mediaş. Noi i-am propus să jucăm pe terenul sintetic, mai uşor de curăţat de zăpadă. Chiar dacă ţin să avem un ultim test cu o echipă valoroasă în perspectiva deplasării cu Steaua, nu vreau să riscăm să ne accidentăm jucătorii,", a spus astăzi antrenorul Gheorghe Mulţescu.

Tehnicianul nemţenilor a mai precizat că în cazul în care conducerile celor două cluburi nu vor cădea la înţelegere asupra disputării meciului, jucătorii din lotul pietrenilor vor juca între ei un meci cu durata de 90 de minute.   

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite