Piatra Neamţ: Liga2/Ceahlăul aprinde nocturna pentru promovarea matematică în prima ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vor învinge în această seară pe Dinamo II, nemţenii au siguranţa revenirii în Liga1 cu patru etape înainte de final.

După 25 de etape disputate din actualul sezon, Ceahlăul conduce detaşat seria 1 cu 62 de puncte, iar o victorie în partida din această seară, de la ora 20.00, ar aduce şi siguranţa matematică a promovării.

Pentru jocul cu Dinamo II, nemţenii nu-l vor avea la dispoziţie pe mijlocaşul Eugen Cebotaru, suspendat pentru cumul de cartonaşe. Este de asemenea incertă prezenţa în teren în primul 11 a fundaşului central Alexandru Forminte, accidentat în meciul cu Dunărea Galaţi şi a atacantului Marian Constantinescu.

„Sper ca la final să ne bucurăm de promovare, o bornă importantă în viaţa multora dintre jucători", a prefaţat meciul din această seară antrenorul principal Costel Enache.

Cu o victorie în partida din această seară , nemţenii vor să facă uitată şi disputa pierdută în urmă cu două etape, tot pe teren propriu cu Dunărea Galaţi, de altfel singura înfrângere suferită de Ceahlăul în actuala stagiune.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite