Piatra Neamţ: Jaf armat la casa de pariuri (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băiatul de la pizza a plecat dezamăgit pentru că nimeni nu i-a plătit comanda
Băiatul de la pizza a plecat dezamăgit pentru că nimeni nu i-a plătit comanda

În timp ce poliţiştii făceau cercetări la faţa locului, pe adresa casei de pariuri sportive a fost făcută o comandă la pizza din partea unei persoane necunoscute.

Jaful de la casa de pariuri Stanley Bet a avut loc în jurul orei 20.00. "La ora 20.07, am primit un semnal emis prin butonul de panică de la casa de pariuri. Un echipaj format din două persoane a ajuns la faţa locului în mai puţin de două minute. Femeia era panicată şi ţipa şi a mai solicitat un echipaj. A spus că a fost jefuită de un bărbat care avea faţa acoperită cu un fular şi avea glugă pe cap. Ea susţine că a fost ameninţată cu un cuţit", a declarat Ciprian Jitaru, şef serviciu tehnic în cadrul firmei de pază Pretorian din Piatra Neamţ.

Conform anchetatorilor, suma sustrasă din Stanley Bet este de 1.800 de lei.

La aproximativ o oră după incident, în timp ce luau amprente din sediul casei de pariuri, poliţiştii au fost luaţi prin surprindere de angajatul unei pizzerii din oraş, care a venit să livreze la imobilul din Piaţa Mihail Kogălniceanu două cutii cu pizza. „Comanda a dat-o prin telefon un domn Adrian şi a spus s-o aducem aici", a spus băiatul cu pizza.

Oricât a încercat tânărul să sune la numărul lăsat de persoana care i-a dat comanda, nu i-a răspuns nimeni şi a fost nevoit să plece înapoi cu cele două cutii de pizza, nu înainte de a fi interogat de poliţişti.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite