Piatra Neamţ: Incendiu la garsoniera unei voleibaliste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, în jurul orei 7.30, locatarii blocului turn din cadrul Complexului Comercial Unic au fost treziţi de sirenele pompierilor pietreni solicitaţi să stingă flăcările care cuprinseseră garsoniera unei sportive din cadrul clubului de volei Unic.

Cercetările pompierilor sosiţi la faţa locului au stabilit că focul a pornit de la supraalimentarea panoului electric. O scânteie a fost de ajuns pentru a aprinde instalaţia şi cablurile de alimentare cu energie a garsonierei.

Din fericire am intervenit la timp pentru a preveni extinderea flăcărilor. Au ars instalaţia electrică, cablurile, uşa de la intrare şi au fost deterioraţi pereţii locuinţei. Pagubele incendiului au fost estimate la 1.200 de lei", a declarat căpitan Iulian Jugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Voleibalista este în afara oricărui pericol. „Sportiva nu a reuşit să iasă din locuinţă decât după intervenţia pompierilor. Din cauza sperieturii a suferit un atac de panică, dar în urma îngrijirilor medicale este în stare bună", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Cazul nu este unul singular. În ultima săptămână, trei apartamente au fost aproape mistuite de flăcări. Din nefericire, unul dintre ele s-a soldat cu o victimă. Un bărbat de 50 de ani din Bicaz a decedat după ce garsoniera în care locuia a luat foc, cel mai probabil de la o ţigară uitată aprinsă.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite