Piatra Neamţ: Iluzionistul Arvat a stat scufundat trei ore în 580 de kilograme de cioburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fachirul a depăşit deja recordul mondial, care a fost de numai 20 de minute, şi îşi doreşte să intre în Cartea Recordurilor.

Tânărul de 31 de ani este cascador de profesie şi îşi doreşte să intre în Cartea Recordurilor. „Este pentru prima dată când execut acest număr în faţa publicului de aici. Intenţionez să intru în Cartea Recodurilor, însă sâmbăta aceasta nu va fi de faţă comisia de omologare. Prefer să mai aştept puţin, astfel încât totul să fie impecabil", a declarat iluzionistul înaintea experimentului care a avut loc sâmbătă seara în Galleria Mall din Piatra Neamţ.

Cascadoria a fost de-a dreptul spectaculoasă pentru că singurul obiect de îmbrăcăminte pe care l-a purtat fachirul a fost slipul, iar faţa i-a fost acopperită cu o mască de protecţie. Asemeni scafandrilor, în cele trei ore cât a stat acoperit de cioburi, Arvat s-a folosit de un tub de cauciuc pentru a putea respira. În cazul în care ar fi simţit că nu mai poate rezista, cascadorul putea să acţioneze butonul de alarmă, care le-ar fi dat de înţeles asistenţilor că nu se simte bine şi că are nevoie de ajutor.

Experimentul a fost urmărit cu mare atenţie mai ales de medicii care au fost aduşi special la faţa locului pentru a putea acorda primul ajutor.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite