Piatra Neamţ: Filmul complet al jafului de la benzinărie a fost înregistrat de camerele de supraveghere (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre hoţi s-a autoservit din casa de marcat
Unul dintre hoţi s-a autoservit din casa de marcat

Cei doi tineri care au sustras încasările aveau feţele acoperite să nu fie identificaţi

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere a staţiei peco de pe strada Orhei, arată cum tinerii Ştefan S. de 18 ani şi Alexandru G. De 19 ani, duc muncă de lămurire cu gestionara de după tejghea. Cei doi au intrat în interiorul staţiei camuflaţi cu fulare şi căciuli care le mascau feţele.

După mai bine de un minut de discuţii cu angajata care lucra în schimbul de noapte, unul dintre băieţi pare să fie enervat de situaţie şi loveşte insistent un cuţit de tejgheaua staţiei. Văzând că angajata nu cedează în faţa presiunilor sale, tânărul Ştefan S. Se decide să se autoservească cu cei 1.400 de lei din casa de marcat, o sticlă de vodcă şi cinci pachete de ţigări.

Abia după ce băieţii şi-au făcut aprovizionarea pentru o seară perfectă şi au părăsit incinta staţiei peco, gestionara a apăsat butonul de panică. Tot spectacolul a fost urmărit îndeaproape, cu calm, de un coleg al doamnei de după tejghea, care nu a acţionat în niciun fel pentru prinderea celor doi sau pentru identificarea lor.

Băieţii au fost prinşi 25 de minute mai târziu, după ce au alergat prin pădure de frica poliţiştilor care au plecat pe urmele lor. Au fost găsiţi 25 de minute mai târziu, mai exact la 2.15 minute, în drum spre casă, purtând în braţe captura din benzinărie.

„Poliţiştii au recuperat întreagul prejudiciu, atât banii cât şi produsele sustrase de cei doi", a declarat inspector principal Cătătlina Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite