Piatra Neamţ: Filme 3D la Cinema Dacia Panoramic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinefilii pietreni au ocazia, în premieră pentru oraşul de la poalele Pietricicăi, de a vedea pelicule 3D la ei acasă.

Caravana RomâniaFilm va ajunge în oraş pe 23 mai şi, timp de o săptămână, spectatorii vor putea viziona patru filme realizate în tehnica tridimensională. „Scopul caravanei este de a testa piaţa. Dacă ne clasăm pe primele locuri ca număr de spectatori, avem şansa ca cinematograful nostru să fie transformat în cinema 3D până la finalul anului. Totul depinde de public acum şi sperăm să avem cât mai mulţi pietreni interesaţi de acest proiect. Avem deja clienţi şi a venit chiar şi o persoană din Bicaz care a cumpărat trei bilete", a spus Victor Purice, administratorul cinematografului Dacia Panoramic.

Până acum, caravana RomâniaFilm a poposit în Sibiu, Deva, Alba Iulia şi Bistriţa, iar următoarea destinaţie după Piatra Neamţ este oraşul Botoşani. Pe 23 şi 24 mai, pietrenii vor putea viziona „Cloudy with a change of meatballs", următoarele două zile sunt rezervate peliculei „Piranha", pe 27 mai fi difuzat „Monster house", iar pe 28 şi 29 mai „Resident Evil 4: Afterlife".

Cei mai încântaţi sunt tinerii, care spun că şi-ar dori să nu mai facă naveta la Bacău pentru a merge la cinema. „Eu sper să se facă şi la noi un cinematograf unde să putem merge la film fără să fie frig ori să plouă în sală. Biletul nu mi se pare scump, mai ales că nu mai dau bani pentru benzină până la Bacău", crede elevul Bogdan Tărniceru.

Numărul de locuri este limitat, RomâniaFilm oferind numai 175 de ochelari speciali cinefililor pietreni, însă vor fi trei ore de difuzare: de la 16.00, 18.00 şi 20.00. „Cei de la RomâniaFilm vin cu aparatura necesară şi cu tot ce presupune difuzarea de astfel de filme. Noi am pregătit deja sala, am făcut reparaţiile necesare la tavan şi chiar o curăţenie generală. Din fericire, ecranul de la Dacia Panoramic este conform cu proiecţiile tridimensionale", a adăugat Victor Purice.

Preţul unui bilet este de 15 lei şi poate fi cumpărat deja de la Agenţia de Bilete a cinematografului Dacia Panoramic.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite