Piatra Neamţ: Femeile se pregătesc de 8 Martie la saloanele de înfrumuseţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele şi domnişoarele şi-au făcut deja programările şi au dat startul la noi sesiuni de shopping.

Mai întâi, ele şi-au căutat ţinute speciale ţi apoi au urmat şedinţe de tratament la cosmetică, coafuri pe măsură ţi machiaj de ocazie. „Femeile sunt atente ce cumpără şi cum arată în această perioadă" spune Mihaela Isleam, administratorul unui magazin de produse vestimentare. Femeile au început să facă shopping pentru ziua de 8 Martie în funcţie de locaţia în care vor petrece.

Tinerele care aleg să sărbătorească în club se orientează spre ţinute cu tendinţe rock, în trend, în timp ce doamnele preferă rochii de ocazie. „Mi-am cumpărat o rochie în culori vii. A venit primăvara şi este ziua mea, deci vreau să mă şimt extraordinar", spune Mirela Curteanu, o tânără de 25 de ani.

La o ţinută deosebită, e nevoie şi de un look pe măsură. De aceea, numeroase doamne şi domnişoare treac pe la salonul de înfrumuseţare. „De la 1 martie simţim o aglomeraţie de cliente. Aşteptăm femeile cu oferte speciale în acestă perioadă", spune Ramona Buhuşi, coafeză la centrul SPA.

Pentru a fi sigure că nu greşesc, sărbătoritele au apelat la specialişti care le-au recomandat coafuri cât mai aproape de natural, cu un păr drept sau bucle lejere. O astfel de coafură costă în jur de 50 de lei. Răsfăţul continuă la cosmetică, unde se poate încerca un tratament de hidratare a tenului şi prevenire a ridurilor cu fiole de acid hialuronic.

„De 8 Martie mi se cer machiaje de seară pentru că femeile merg la petreceri. Anul acesta în trend este verdele brotac şi movul închis" a precizat Emma Sotropa, cosmetician la Anna Spa. Femeile sunt dispuse să facă orice pentru a fi cele mai frumoase de 8 Martie. „Vreau să fiu în centrul atenţiei şi nu contează cât trebuie să cheltuiesc pentru a arăta foarte bine" a spus hotârâtă Georgiana Mihalcea.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite