Piatra Neamţ: Falşi agenţi de dezinsecţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii nu aveau nici echipament de protecţie, nici pompă specială
Tinerii nu aveau nici echipament de protecţie, nici pompă specială

Mai mulţi pietreni s-au trezit în apartamente miercuri, 22 decembrie, cu câţiva tineri care pretindeau că sunt de la dezinsecţie şi cereau bani pentru un serviciu pe care nu îl solicitase nimeni.

„Eram la tatăl meu, în jurul orei 16.00, când dădea să se întunece. Aşteptam preotul şi uşile erau descuiate. A bătut o persoană la uşă, a spus că este de la dezinsecţie şi nu am apucat să mă dumiresc bine că a şi intrat în apartament şi a început să stropească cu o pompă ieftină pentru stropit cartofii", a relatat un pietrean.

Suma cerută iniţial a fost de 150 de lei, după care a scăzut la 50 de lei şi s-a oprit la 60 de lei. Cei trei tineri fluturau pe sub ochii oamenilor nişte documente din care ar fi rezultat că sunt de la o firmă din Bucureşti.

Când omul a sunat la 112 să anunţe că i se pare suspect modul în care au apărut falşii agenţi de dezinsecţie, aceştia s-au făcut nevăzuţi. „La 112 au fost două apeluri miercuri seara prin care a fost reclamată prezenţa acestor tineri. O femeie în vârstă s-a plâns că i s-a cerut un preţ prea mare. Facem verificări să vedem dacă a fost comisă vreo faptă penală", a precizat Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite