Neamţ: Liga2/Două noi achiziţii la reunirea lotului FC Ceahlăul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderului seriei 1 a ligii secunde a început astăzi programul de pregătire pentru partea a doua a campionatului.

Cele două achiziţii în lotul nemţenilor sunt mijlocaşul Florin Pătraşcu (24 de ani) de la Astra Ploieşti şi atacantul Alin Nistor (19 ani) de la FC Snagov.

La primul antrenament după vacanţa de iarnă au fost prezenţi şi Eugen Cebotaru şi portarul Thomas Villadsen, jucători despre care s-au vehiculat în presă mai multe variante de transfer.

„Contăm în continuare pe serviciile lor şi pentru returul de campionat. În privinţa achiziţiilor pot să confirm că vom mai aduce jucători ca să întărim echipa", a spus antrenorul Marin Barbu.

Ceahlăul va efectua pregătirea centralizată la Piatra Neamţ până pe 8 februarie, atunci când lotul nemţenilor va pleca în Italia unde va efectua un stagiu de pregătire şi jocuri la Novara, până pe data de 19 februarie.

„Pentru stagiul din Italia nu am fixat încă datele şi meciurile de verificare. Până atunci ştim că vom disputa pe teren propriu două jocuri cu caracter amical cu FCM Bacău, echipa antrenată de Gheorghe Poenaru", mai spune tehnicianul.

Primul meci de verificare al nemţenilor va avea loc la finele acestei săptămâni, sâmbătă, 15 ianuarie, iar revanşa este programată o săptămână mai târziu, pe 22 ianuarie, tot la Piatra Neamţ.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite