Piatra Neamț: De ziua lui, Pinalty s-a lansat în blogosferă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Sâmbăta Mare, când își serbează ziua de naștere și onomastica, Gheorghe Ștefan și-a deschis propria pagină de discuții în lumea virtuală intitulată „blogul lui Pinalty".

La cei 58 de ani împliniți astăzi (sâmbătă, 23 aprilie), primarul de Piatra Neamț a decis să-și transfere faima poreclei cu care s-a ales din zona fotbalului și în spațiul virtual. Pentru lansarea oficială a blogului care poate fi accesat pe adresa www.pinalty.gheorghestefan.ro, edilul orașului a postat deja câteva rânduri care să lămurească intrarea sa în blogosferă.

„Chiar şi în Săptămâna Patimilor, gurile rele (care nu lipsesc) vor spune: <Hmmm, și-a făcut Pinalty blog. E ceea ce-i lipsea>. Ei bine, da! Pentru că blogul este și el un instrument care mă apropie de concetățenii mei. Aici ei pot afla ce mai face omul Gheorghe Ștefan dar mai ales primarul Gheorghe Ștefan", scrie Pinalty.

Pinalty mai spune că 23 aprilie este foarte importantă nu doar pentru sărbătorirea zilei de naștere și a onomasticii, ci și pentru că, exact în urmă cu șapte ani și-a anunțat candidatura la primărie.

„Anul acesta, 23 aprilie marchează Sâmbăta Mare, o zi în care trebuie cu toţii să încercăm să fim mai buni, să căutăm armonia.Eu voi încerca să o găsesc prin scris", mai spune Gheorghe Ștefan.

Pe pagina sa, Pinalty și-a postat un CV, fotografii și prezentări ale proiectelor realizate, în derulare sau de viitor pentru orașul Piatra Neamț.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite