Piatra Neamţ: Clubul de vacanţă, alternativa pentru părinţii fără posibilităţi financiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biblioteca Judeţeană redeschide, la finalul lunii iunie, clubul pentru copiii care nu pleacă în tabere şi nici nu au cu cine să rămână acasă.

Biblioteca „G.T. Kirileanu" se pregăteşte de redeschiderea Clubului de vacanţă, care urmează să-şi înceapă activitatea pe 28 iunie.

Cea de-a treia ediţie a Clubului vine în acest an cu noi provocări pentru cei mici, Biblioteca Judeţeană propunându-şi să ofere un program cât mai atractiv micuţilor.

 „În oferta 2010 păstrăm unele dintre programele care s-au bucurat de succes în anii trecuţi - diferite forme de iniţiere artistică, incursiuni amuzante în istorie, desene animate, informare turistică şi colocvii despre drepturile copilului, cursuri de limba engleză şi pe calculator, dar avem şi programe noi, care să deschidă şi alte orizonturi de manifestare în rândul copiilor: «Mâini pricepute», «Descoperiri celebre», «Micile talente», «Experimente ştiinţifice simple»", a declarat Manuela Chirilă, coordonator al proiectului Clubul de vacanţă.

Doritorii se pot înscrie la Secţia Împrumut carte pentru copii, în limita a 70 de locuri, pentru o perioadă determinată de minimum două săptămâni, costul fiind de opt lei pentru fiecare copil. Pentru înscrierile pe perioade mai mari se oferă şi reduceri, astfel încât şase săptămâni vor costa 20 lei, opt săptămâni - 25 lei şi 10 săptămâni - 30 lei. 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite