Piatra Neamţ: Clubul „Ceahlăul" sprijină sinistraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în urma inundaţiilor din 2008, cei de la club i-au ajutat pe copiii sinistraţilor din zona Romanului, acum a venit rândul celor din comuna Dămuc.

Clubul „Ceahlăul" vrea să ajute şi în acest an victimele inundaţiilor din Neamţ, îndreptându-şi atenţia mai ales asupra micuţilor care au rămas fără vacanţă din cauza apelor.

Astfel, în perioada 12 - 22 iulie, clubul organizează, în Ştrandul Municipal, o tabară pentru 39 de copii din localitatea Dămuc, încercând să le ofere 10 zile de linişte şi distracţie.

„Nu putem rămâne indiferenţi la necazurile acelor oameni şi ştim că, în astfel de situaţii, copiii au cel mai mult de suferit. Există instituţii şi organizaţii care strâng şi împart alimente, îmbrăcăminte şi alte bunuri, însă noi ne-am gândit să le oferim copiilor posibilitatea de a avea şi amintiri frumoase din această vacanţă de vară. Din experienţa pe care am avut-o acum doi ani, ştim cât de mult înseamnă pentru ei acest lucru", a declarat Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului „Ceahlăul".

Copiii vor merge în excursii la mănăstirile din Neamţ, lacul Bicaz şi la Slănic Moldova. „Luni dimineaţa, la ora 10.30, micuţii vor vizita Stadionul Municipal, unde vor avea ocazia de a se întâlni şi cu oficialii Clubului", a spus Gelu Crăcană, ofiţer de presă la „Ceahlăul".

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite