Piatra Neamţ: Click! i-a adus al doilea câştig în acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pietreanul Henric Gaube a fost desemnat printre căştigătorii de la ultima extragere a concursului «Click! te scapă de întreţinere»

De profesie inginer constructor, Henric Gaube (56 de ani) se poate lăuda cu al doilea câştig la concursul «Click! te scapă de întreţinere».

„În ianuarie anul acesta am mai câştigat la acest concurs 1600 de lei. Deşi îmi spuneam că ulciorul nu merge de două ori la apă, am avut noroc. E vorba însă şi de perseverenţă nu doar de şansă", spune pietreanul.

El are de gând să folosească cei 500 de lei câştigaţi zilele trecute pentru a plăti cheltuielile de întreţinere ale unui apartament moştenit de la părinţi. „Banii îmi sunt utili pentru că o să plătesc întreţinerea pe o perioadă de trei luni, adică iulie, august şi septembrie", mai spune Henric Gaube.

Inginerul care a coordonat lucrările de construcţii ale oraşului în anii 1977 - 2001 (şeful şantierului de rezistenţă structuri) citeşte cu interes din ziarul Click! articolele sportive şi cele de consultaţii juridice, dar se informează şi cu noutăţile mondene.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite