Nemțenii redevin lideri în liga secundă/FC Ceahlăul-FC Botoșani 2-0 (FINAL)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemțenii și-au adjudecat cele trei puncte după un meci în care oaspeții nu au pus probleme deosebite în atac. Golurile gazdelor au fost înscrise de Barna (min.27) și Bădescu, cu un minut înainte de final. Ceahlăul urcă pe locul 1, la egalitate de puncte (13) cu Concordia Chiajna, dar cu un golaveraj superior (15-4).

min.89 - GOOOOOOOL Ceahlăul : Bădescu înscrie după o pătrundere pe partea dreaptă în careul oaspeților. Mijlocașul nemțeanilor a driblat toată apărarea botoșănenilor și a dus scorul la 2-0.

min.27 - GOOOOOOOL Ceahlăul: Fundașul Daniel Barna înscrie cu un șut de la 30 de metri, iar mingea intră în plasă după ce lovește și bara transversală.

Formații:

Ceahlăul: Villadsen - Dumitraș, Forminte, Vițelaru, Barna - Bădescu, Achim, Onciu, Cebotaru (cpt.) - Sofroni, Constantinescu

Antrenor: Marin Barbu

FC Botoșani: Cherecheș - Bosancu, Tincu (cpt.), Halip, Acsinte - Porfireanu, Vasvari, Straton, Matei - Homneac, Ghiceanu.

Antrenor: Cristi Popovici

Arbitru: Georgian Ionescu (Buzău)

Asistenți: Ovidiu Artenie (Vaslui) și Cătălin Savu (Galați)

Observatori: Valeriu Ioniță și Mircea Stănișteanu

Ceahlăul, decimată înaintea meciului cu Botoșani

Pentru meciul cu FC Botoșani, antrenorul Marin Barbu nu poate conta pe atacanții Gafița (suspendat în urma eliminării în meciul de Cupă cu Dinamo), Bălțoi (indisponibil după o ruptură la mușchiul inghinal) și Vinicius (nerefăcut după o accidentare mai veche). Echipa din Piatra Neamț va fi lipsită și de aportul fundașilor Nohai și Ghiță, și ei aflați încă în refacere.

„Chiar și în aceste condiții, un <unsprezece> bun vă promit că facem pentru jocurile care ne așteaptă”, spune antrenorul Marin Barbu.

Botoșani: Cristi Popovici: „Eu aș dori un arbitraj corect”

Derby-ul moldav va fi condus de brigada Georgian Ionescu (Buzău) - Ovidiu Artene (Vaslui) și Cătălin Savu (Galați).

După meciurile disputate ieri, seria I a ligii secunde are un nou lider. Concordia Chiajna a învins în deplasare cu 1-0 pe Săgeata Năvodari, echipa surpriză a debutului de sezon, prin golul marcat în minutul 76 de Eugen Trică, și a urcat pe prima poziție în clasament, acumulând 13 puncte.

Înaintea întâlnirii directe de astăzi, FC Ceahlăul ocupă poziția a treia, cu 10 puncte (trei victorii și un egal, golaveraj 13-4), în timp ce oaspeții de la  Botoșani, se clasează pe locul 10 în serie, cu 5 puncte realizate după patru etape disputate (o victorie, două egaluri și o înfrângere).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite