Piatra Neamţ: Căutări în Bistriţa după un bărbat surprins în apele râului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii au fost alertaţi prin 112 de un martor care a văzut de pe podul "Căprioara" un bărbat ce ţipa după ajutor, în timp ce încerca să se menţină la suprafaţa apei.

Update ora 10.00 Pompierii au reluat astăzi căutările în apele Bistriţei pentru a găsi persoana despre care un martor a anunţat luni seară că era în râu strigând după ajutor.

Cercetările vor continua şi pe parcursul zilei de astăzi în albia râului, cu ajutorul unei bărci pneumatice. Căutările se desfăşoară în aval de podul de la «Căprioara».

...............................

Bărbatul care se lupta cu apele repezi ale râului a fost văzut de o persoană care traversa podul din zona Pieţei Centrale. Alertată de strigătele care veneau de pe mijlocul râului, aceasta a sunat la numărul unic de urgenţă în jurul orei 18.15.

"Cel care ne-a sesizat a spus că a auzit strigătele de ajutor şi a văzut un bărbat încercând să înoate, în aval de podul de la Căprioara. După circa 100 de metri, silueta omului nu a mai fost văzută, cel mai probabil acesta fiind purtat de curenţii puternici", spune căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La faţa locului un echipaj de pompieri a demarat căutările cu o barcă pneumatică. De asemnenea, o autoespecială asigură lumina, de pe malul râului pentru a-i ajuta pe cei scotocesc apele.

Până acum, nici un martor nu a văzut cum a ajuns persoana în apele râului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite