Piatra Neamţ: Cadavrul unui tânăr surprins de râul Bistriţa a fost scos la mal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al unui muncitor care a dispărut în râul Bistriţa vineri, 30 iulie, a fost scos astăzi din ape.

Citeşte şi:

Trei persoane izolate în mijlocul râului Bistrița au fost salvate de pompieri

Apele râului Bistriţa au scos la mal cadavrul celui de-al treilea muncitor surprins vineri de deversarea unui baraj din zonă. Dacă ceilalţi doi colegi au avut noroc şi au fost salvaţi la timp de pompierii militari, tânărul de 32 de ani a fost luate de ape şi a lăsat în urmă doi copii minori.

Pe 30 iulie, în timp ce se întorceau de la muncă, trei muncitori au încercat să treacă cu TAF-ul pe celălalt mal prin albia râului Bistriţa. Atunci au fost prinşi de ape ca urmare a unei deversări controlate din zonă.

Doi dintre muncitori au reuşit să se urce pe cabina TAF-ului şi au aşteptat ajutoarele, în timp ce al treilea a sărit în apă crezând că astfel se poate salva mai repede.

Abia astăzi, 5 august, în jurul prânzului, cadavrul a fost văzut de câţiva localnici din comuna Zăneşti, care au solicitat ajutorul pompierilor.

În comuna natală a tânărului, Piatra Şoimului, vestea i-a lăsat fără cuvinte pe oameni. „Este o familie de oameni gospodari. Era singur la părinţi. Avea 32 de ani şi doi copii şi o soţie tânără. E mare semnal de alarmă că la ora actuală, la noi, toate barajele sunt plie din cauza ploilor şi deversează. Vechile trecători pe care le ştiu oamenii pot deveni adevărate capcane", a declarat Nicolae Nicorescu, primarul comunei Piatra Şoimului.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite