Piatra Neamţ: Aventura balonului Orange continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, piloţii vor încerca să se ridice deasupra Cetăţii Neamţ, unul dintre cele mai cunoscute edificii medievale din ţară.

După ce au zburat deasupra mănăstirii Văratec şi a comunei Grumăzeşti din Neamţ, cei doi piloţi ai balonului Orange şi-au propus să admire de la înălţime Cetatea Neamţ.

Deşi au mai avut două încercări până acum, dar au fost sabotaţi de vreme, Mihai Ilie şi Constantin Benţe speră ca a treia tentativă să se bucure de succes.

„Zona montană este întotdeauna imprevizibilă. Speram ca vremea să ţină cu noi până acum, dar se pare că vântul ne creează probleme. Nu renunţăm la idee şi chiar vrem să ne înălţăm deasupra Cetăţii pentru că este printre puţinele din ţară care arată aşa de impresionant", a spus pilotul Mihai Ilie.

Dacă vreţi să vedeţi Piatra Neamţ de la înălţime, acceptaţi provocarea lansată de Orange şi „Adevărul" şi participaţi la campania „5 săptămâni în balon". Puteţi fie să completaţi taloanele speciale din sediile Orange, fie să cumpăraţi cinci volume din seria Jules Verne, de la caravana „Adevărul", care va poposi sâmbătă şi duminică în Piaţa Centrală din oraş.

 

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite