Piatra Neamţ: Asociaţiile chemate să igienizeze podurile blocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După incendiul petrecut sâmbără seară într-un bloc de pe Bulevardul Traian, pompierii nemţeni apelează la şefii asociaţiilor de proprietari să înceapă verificările spaţiilor comune ale imobilelor din oraş.

Reprezentanţii ISU Neamţ vor să fie evacuate cât mai repede materialele inflamabile şi combustibile depozitate în poduri, la mansarde sau în boxe, pentru a nu se mai înregistra evenimente precum cel înregistrat zilele trecute.

Incendiu în buricul târgului

ISU nu poate executa acţiuni de control în gospodăriile populaţiei dacă nu există sesizări primite de la cetăţeni", spune căpitanul Iulian Jugan, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La finele săptîmânii trecute, un apartament a fost mistuit de flăcări din cauza proprietarului, care lăsase la încărcat o baterie auto. Gheorghe M., de 58 de ani, a pus la încărcat, sub cuierul de haine din holul apartamentului, o baterie auto şi a uitat de ea. Fiind supraîncărcată, bateria a luat foc, flăcările cuprinzând şi obiectele din jur.

Apelul nostru are ca scop prevenirea unor asemenea incidente care pot pune în pericol viaţa locatarilor, nu doar bunurile acestora", a mai adăugat căpitanul Jugan.

Valoarea pagubelor produse în urma incendiului de sâmbătă seară a fost de 6.000 de lei, însă locuinţele vecinilor au scăpat de flăcări, drept pentru care valoarea bunurilor salvate a fost estimată la suma de 350.000 de lei.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite