Piatra Neamţ: Apa Serv sistează furnizarea apei potabile în mai multe cartiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 18.00
Apa potabilă va fi întreruptă până în jurul orei 18.00

Jumătate din oraş rămâne marţi, 7 decembrie, timp de cinci ore, fără apă potabilă.

Compania Judeţeană Apa Serv a anunţat va sista furnizarea apei potabile în intervalul orar 8.00 - 13.00 în vederea executării unor lucrări urgente la reţeaua de distribuţie a apei.

„Sunt lucrări periodice de verificare a senzorilor de la captarea de apă Vaduri. Va fi sistată apa de la intrarea în oraş dinspre Bicaz şi până la pârâul Cuiejdi, inclusiv străzile Ana Ipătescu şi Petru Rareş", a precizat Bianca Ivaşca, purtătorul de cuvânt al Apa Serv.

Pietrenii din anexa Sarata, din cartierul Precista, din Centru şi din zona Pieţei Centrale sunt sfătuiţi să-şi facă provizii de apă din timp şi să nu uite robinetele deschise când pleacă de acasă. Vor fi afectaţi în principal consumatorii care locuiesc la case, cei din blocurile de locuinţe, centralele termice, creşele, grădiniţele, instituţiile publice şi agenţii economici din zonă.

Chiar dacă durata estimată a intervenţiei este de cinci ore, pietrenii trebuie să evite consumarea apei potabile şi după terminarea lucrărilor. La reluarea furnizării, este posibil ca prin robinete să curgă apă cu turbiditate modificată, motiv pentru care consumatorii sunt sfătuiţi să evite consumarea ei până ce nu se limpezeşte complet.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite