Piatra Neamţ: Antrenorul Mulţescu va da sfaturi din tribună la meciul cu Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu nu se aştepta la vreo sancţiune din partea Ligii
Gigi Mulţescu nu se aştepta la vreo sancţiune din partea Ligii

Tehnicianul nemţenilor a fost suspendat astăzi de LPF pentru două etape în urma protestelor şi eliminării din partida cu Steaua

Cazul antrenorului Gheorghe Mulţescu a fost judecat astăzi la ora 14.00 de membrii Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal. Forul LPF a decis că tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ va trebui să suporte o suspendare în următoarele două etape precum şi o sancţiune financiară în valoare de 2.300 de lei.

Cu o oră înainte de a se pronunţa decizia, antrenorul nemţenilor nu se aştepta la vreo sancţiune. „Am făcut un memoriu care va fi judecat. Normal ar fi să nu fie nicio suspendare pentru că eu nu am intrat în teren decât un metru să mă feresc de bulgării aruncaţi din tribună. Am rezistat până în minutul 60, deşi l-am atenţionat de ceea se întâmplă pe observator de trei-patru ori până atunci", a spus Mulţescu.

În urma deciziei de astăzi a Ligii, antrenorul nemţenilor va trebui să dea sfaturi elevilor săi din tribună în partidele cu Oţelul Galaţi, programat vineri, la Piatra Neamţ şi în meciul de la Bucureşti, cu Dinamo.  

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite