Piatra Neamt: Aniversare în Chaplin’s Pub

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cum şi-au obişnuit deja muşteriii, Nadine şi Cristi Dobre le pregătesc o surpriză în această sâmbătă, după ora 20.00, la aniversarea a doi ani de Chaplin's Pub.

Gazdele îşi vor întâmpina muşteriii cu băuturi din partea casei, dar spun că mai au şi alte surprize pe care nu vor să le divulge încă.

„Vom avea un concert live susţinut de Sergiu Ferenţ, care a cântat în ultimii nouă ani în pub-urile din Germania, şi vom oferi din partea casei cocktail-uri şi shot-uri celor care vor dori să petreacă alături de noi", spune Cristi Dobre, proprietarul localului.

Clienţii fideli, care au petrecut şi anul trecut alături de gazde la „tăierea moţului", spun că nu vor să rateze distracţia din pub nici în acest an.

„Nu am fost niciodată la o petrecere aniversară din pub, dar mi-ar plăcea să petrec o seară cu ei. Am auzit că atmosfera este incendiară şi personalul foarte prietenos şi atent. Sunt convins că aş avea parte de bună dispoziţie şi distracţie pe tot parcursul nopţii. Nu sunt un adept al consumului exagerat de alcool, dar sunt convins că publicul îndrăgeşte localul pentru evenimentele organizate, cât şi pentru petrecerile ad-hoc, pline de veselie", a spus inginerul Dorin Miron.

Rezervarea meselor din Chaplin's Pub este gratuită, clienţii plătind doar consumaţia, şi se poate face fie telefonic, fie direct în barul de pe strada Luceafărului nr. 22, din cartierul Precista.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite