Piatra Neamţ: Angela Ciochină transferată la un spital din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista a depăşit faza critică la spitalul judeţean, dar va efectua perioada de recuperare la o unitate din Bucureşti, la cererea colegilor Angela Similea şi Victor Socaciu.

Neamţ: "Am găsit-o pe Angela cu viermi pe spate"

Artista Angela Ciochină internată în stare gravă la Spitalul Judeţean

Cei doi artişti au venit la Piatra Neamţ la sfârşitul săptămânii trecute şi au vizitat-o pe Angela Ciochină. Ei au cerut aprobarea medicilor să permită transferul pacientei la un spital din Bucureşti, pentru a fi mai aproape de artistă şi pentru a o supraveghea îndeaproape pe perioada cât efectuează terapia de recuperare.

"Starea ei de sănătate era ameliorată, depăşise faza critică, dar perioada de recuperare va necesita o perioadă de câteva luni de tratament. Ne-am dat acceptul şi pacienta a fost transferată la o altă unitate spitalicească pentrui continuarea terapiei", a spus medicul Sorin Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Neamţ.

În urmă cu două săptămâni, fosta artistă de succes a anilor '80, Angela Ciochină a fost internată la secţia Terapie Intensivă a spitalului din Piatra Neamţ după ce rudele au găsit-o în casa părintească din comuna Urecheni într-o stare de degradare fizică şi psihică extreme.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite