Piatra Neamţ: Agenţia Locală de Şomaj se mută pe strada Privighetorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele trei luni, şomerii îşi vor viza documentele la ghişeele deschise în clădirea în care funcţionează Agenţia Judeţeană, la parterul blocului B3.

Imobilul care găzduieşte instituţia locală pentru ocuparea forţei de muncă va funcţiona, temporar, pe strada Privighetorii. Mutarea este impusă de lucrările de reparaţii care vor fi făcute la sediul ALOFM de lângă Judecătorie.

"Lucrările la sediul Agenţiei Locale vor începând de luni, 21 martie. În următoarele trei luni, toate persoanele fizice şi juridice care se vor adresa ALOFM Piatra Neamţ pentru stabilirea unor drepturi sau pentru eliberarea unor documente care sunt în competenţa noastră se vor prezenta la sediul de pe strada Privighetorii", spune Ana Berea, directorul executiv al AJOFM Neamţ.

Lucrările de refacere a imobilului de pe strada Mihai Eminescu presupun refacerea acoperişului, consolidarea pereţilor exteriori, înlocuirea tâmplăriei interioare şi exterioare şi recompartimentarea birourilor. Costurile lucrărilor, peste 600.000 de lei vor fi suportate din bugetul asigurărilor pentru şomaj.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite