Piatra Neamţ: Victima accidentului din centrul oraşului a decedat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un pieton a pierdut foarte mult sânge şi a decedat în cele din urmă, după ce a fost izbit de o maşină înmatriculată în Italia, în dreptul sensului giratoriu de la magazinul Vânătorul şi pescarul, dimineaţă, în jurul orei 10.30.

Conform agentului de pază de la banca din apropiere, Liviu Roşca, pietonul fusese izbit de peretele băncii şi de pavajul trotuarului şi sângera pe nas şi pe gură.

„Am auzit o bufnitură puternică, după care s-a declanşat sistemul de alarmă. Am văzut bărbatul căzut la pământ şi am sunat la Urgenţe, pentru că toţi se uitau la el fără să facă nimic. Apoi l-am întors cu faţa în sus şi, cu nişte şerveţele de hărtie, i-am curăţat gura de cheaguri, pentru a nu se asfixia", a declarat Liviu Roşca.

Autoturismul înmatriculat DM 259 JW era condus, conform martorilor oculari, de o femeie însărcinată, iar pe bancheta din spate se aflau părinţii ei.

Agentul de pază al băncii susţine că pietonul accidentat a fost preluat încă în viaţă de un echipaj SMURD. „Sunt peste 40 de minute de când medicii încearcă să îl resusciteze. Pacientul prezintă contuzii grave la nivelul capului cu traume severe în urma impactului", a declarat Gabriela Chitoșca, asistent șef la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Neamț.

„Astăzi, în jurul orei 10.00 dimineaţa, Ana B., o tânără în vârstă de 24 de ani, a intrat în sensul giratoriu de pe bulevardul Decebal, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de pe marginea drumului, accidentând un bărbat de 58 de ani. În urma unor complicaţii, victima a decedat", a declarat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Şoferiţa s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările continuând în acest caz.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite